Show simple item record

dc.contributor.authorAsatova N.R.
dc.contributor.authorUlashov Dustmurod
dc.date.accessioned2025-10-13T07:21:43Z
dc.date.available2025-10-13T07:21:43Z
dc.date.issued2025-05-22
dc.identifier.urihttps://dspace.kstu.uz/xmlui/handle/123456789/419
dc.description.abstractUshbu maqolada o‘simliklardan ajratilgan tabiiy antiseptiklarning oziq-ovqat mahsulotlarini konservatsiya qilishdagi roli yoritilgan. Antiseptiklarning mikrobiologik ta’siri, ularning patogen mikroorganizmlarga qarshi samaradorligi va amaliy qo‘llanilishi tahlil qilingan. Olingan natijalar ularni oziq-ovqat xavfsizligini ta’minlash va o‘simliklarni himoya qilishda istiqbolli vosita sifatida foydalanish imkonini ko‘rsatadien_US
dc.publisherOʻsimliklarni himoya qilishning innovatsion biotexnologiyalari: yutuqlar va istiqbollari Respublika miqyosidagi ilmiy-amaliy anjuman ilmiy ishlari toʻplamien_US
dc.subjecto‘simlik antiseptiklari, oziq-ovqat xavfsizligi, konservatsiya, alitsin, mikroflora, tabiiy konservantlaren_US
dc.titleO‘SIMLIKDAN OLINADIGAN TABIIY ANTISEPTIKLAR ULARNING MIKROBIOLOGIK XOSSALARI VA OZIQ-OVQAT MAHSULOTLARINI KONSERVALASHDA QO‘LLANILISHen_US
dc.typeWorking Paperen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record