Show simple item record

dc.contributor.authorEvatov G’iyosjon Hamza o’g’li
dc.contributor.authorSanayev Ermat Shermatovich
dc.contributor.authorAzamatov Umid Zokirovich
dc.date.accessioned2025-10-07T07:44:02Z
dc.date.available2025-10-07T07:44:02Z
dc.date.issued2025-02-02
dc.identifier.urihttps://dspace.kstu.uz/xmlui/handle/123456789/378
dc.description.abstractMahalliy bug’doy, grechka va soya unlaridan iborat kompozit aralashmadagi kleykovina miqdori va sifati oziq-ovqat mahsulotlarining texnologik jarayonlariga sezilarli ta’sir ko‘rsatadi. Ushbu tadqiqotda turli kompozit un aralashmalaridagi kleykovina miqdori va uning elastiklik, cho‘ziluvchanlik hamda strukturaviy xususiyatlariga ta’siri o‘rganiladi. Olingan natijalar asosida optimal nisbatlar aniqlanib, mahsulot sifatini oshirish va texnologik jarayonlarni takomillashtirishga xizmat qiladi. Tadqiqot natijalari kompozit un asosida tayyorlangan mahsulotlarning iste’mol xususiyatlarini yaxshilashga ham yordam beradi.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherPROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCHen_US
dc.subjectKompozit aralashma, kleykovina miqdori, kleykovina sifati, elastiklik, cho‘ziluvchanlik, struktura xususiyatlari, texnologik jarayon, optimal nisbatlar, mahsulot sifati, iste’mol xususiyatlari.en_US
dc.titleKOMPOZIT ARALASHMADAGI KLEYKOVINA MIQDORI VA SIFATIen_US
dc.typeArticleen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record